Vind hier groepsaccommodaties 30 personen met privé zwembad.

Als je een grote groepsaccommodatie 30 personen met eigen zwembad zoekt, vind je hier de mooiste accommodaties. Van luxe villa’s en landhuizen met overdekt zwembad en sauna tot grote vakantieboerderijen met buiten zwembad. Je kunt ook kiezen voor een kasteel als groepsaccommodatie.

bijzondere familieaccommodaties banner

Kasteel met zwembad 30 personen als groepsaccommodatie huren

Er zijn ook kastelen voor groepen van 28, 30, 32 of 34 personen te huur met privé zwembad. Een kasteel met zwembad in Duitsland, Frankrijk of de Ardennen bijvoorbeeld. Of een groot vakantiehuis met zwembad in de Ardennen. Met groot aanbod accommodaties met zwembad in België en Nederland. Voor een familieweekend 30 personen bijvoorbeeld.

Optie nemen op 30 persoons groepsaccommodatie met zwembad

Een groepsaccommodatie 30 personen boeken voor een grote groep vraagt meestal om overleg met de reisgenoten. Dat geldt ook voor het huren van een groepsaccommodatie België met zwembad.

Is het voor iedereen wel de juiste accommodatie en is de omgeving wel geschikt? Is het zwembad in de accommodatie wel groot genoeg voor de hele groep en zijn de douches, sauna en sanitair in orde?? Is de prijs akkoord? Als je een groepsaccommodatie met zwembad hebt gevonden die geschikt lijkt te zijn, adviseren wij je direct een vrijblijvende optie te nemen. De accommodatie blijft dan 24 tot 48 uur voor jullie groepsuitje gereserveerd en kan binnen die optie periode omgezet worden in een definitieve boeking.

groepsaccommodatie 30 personen met zwembad

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Grote groepsaccommodatie met overdekt zwembad huren?

Een familie- of vriendenweekend met Kerstmis, Pasen of Hemelvaart vieren? Dan is het huren van een groepsaccommodatie met binnenzwembad wellicht een goed idee. Dit type wellness verbijven beschikt meestal ook over een privé sauna, hottub of whirlpool. Als zo een grote groepssacommodatie met overdekt zwembad dan ook nog over een binnen speelplaats kinderen beschikt en een recreatie ruimte voor volwassenen is het de ideale familieweekend accommodatie. Hieronder vind je een aantal geselecteerde groepsaccommodaties met indoor zwembad. Je boekt je groepsaccommodatie 30 personen met zwembad online en zoveel mogelijk contactloos.

Groepsaccommodatie of vakantiehuis met 15 slaapkamers.

Het valt niet altijd mee op een groepsaccommodatie 30 personen, zwembad en 15 slaapkamers te vinden. As het belangrijk is om die accommodatie met 15 slaapkamers te vinden, zou je ook kunnen overwegen een groepsaccommodatie 30 personen, 15 slaapkamers, zonder zwembad te boeken. Maar wel met bijvoorbeeld privé sauna of jacuzzi.

Vakantieboerderij 30 personen met zwembad boeken.

Een vakantieboerderij is een type groepsaccommodatie waarbij er vaak dieren op de boerderij aanwezig zijn. Een vakantieboerderij is de ideale accommodatie voor een weekendje uit met kinderen. Je kunt ook een vakantieboerderij met zwembad huren. Meestal huur je dan een boerderij met buitenzwembad maar er zijn enkele luxe vakantieboerderijen met overdekt zwembad in België en Nederland te huur. Vind hier vakantieboerderijen voor 30 personen.

Mindervalide groepsaccommodatie met zwembad huren

Een aantal van onze groepsaccommodaties met privé zwembad zijn min of mee geschikt voor mindervaliden. Ze hebben een aangepaste slaapkamer en badkamer en de accommodaties zijn drempelvrij. Zoek je een grote groepsaccommodatie met zwembad welke ook geschikt is voor mindervaliden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

familie accommodaties landal banner