Groepsaccommodatie 32176 – Nederland – Gelderland – 34 personen

1.400,00

Familieweekend accommodatie 30 tot 34 personen in Gelderland.

Deze grote groepsaccommodatie in de Achterhoek is bijzonder en sfeervol en compleet ingericht. Met 15 slaapkamers, geschikt voor families en groepen tot 34 personen. Veel rust maar ook vermaakmogelijkheden voor iedereen. Ligging: op 3,5 hectare eigen grond. Lees verder waarom deze familieweekend accommodatie in de Achterhoek tot de mooiste van Nederland behoort.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Familieweekend accommodatie 30 tot 34 personen in de Achterhoek, Gelderland.

Deze grote groepsaccommodatie in de Achterhoek is bijzonder en sfeervol en compleet ingericht. Met 15 slaapkamers, geschikt voor families en groepen tot 34 personen. Veel rust maar ook vermaakmogelijkheden voor iedereen. Ligging: op 3,5 hectare eigen grond.

Dit natuurhuis is een sfeervol en compleet met 15 slaapkamers, geschikt voor families en groepen tot 34 personen. Veel rust maar ook vermaakmogelijkheden voor iedereen. Complete keuken voor grote groepen. Op de grote speelzolder staan kisten vol verkleedkleding (ook leuk voor bonte avonden en gekke groepsfoto’s). Verder kun je er boksen, schommelen, stoeien, met barbie spelen of tafelvoetbal spelen. Beneden kasten vol gezelschapsspelletjes, lego, duplo, muziekinstrumenten, auto’s, poppen. Veel verschillende tijdschriften en stripboeken, knutselspullen, et cetera.

Natuur en omgeving

Deze 30 tot 34 persoons groepsaccommodatie in de Achterhoek is een natuurhuis en ligt net buiten Borculo in De Achterhoek. De Achterhoek is een mooie, bosrijke omgeving en tevens een mooi wandel- en fietsgebied met vele uitgezette routes. Maar je hoeft voor een mooie omgeving het terrein niet af; de ruim 3,5 hectare is paradijselijk aangelegd en staat tot je beschikking. Er zijn veel vogels te spotten; vaste bewoners zijn onder andere oeverzwaluwen en ijsvogels. Er is een grote zwem/visvijver (met bootjes en kano’s), er liggen wandelpaden, hellingen en meerdere terrasjes. Een verhard sportveld met een grote overkapping zodat je (ook bij minder mooi weer) buiten kunt zitten en barbecueën. Veel buitenmateriaal in de bergingen: ballen, honkbal, fietsjes, steps, skeelers, springtouwen, stelten, et cetera.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , ,

Faciliteiten

, , ,