Groepsaccommodatie DG168 – Nederland – Gelderland – 30 personen

1.728,00

Groepsaccommodatie 30 personen Gelderland met bubbelbad en privé sauna. In een zeer landelijke omgeving in de buurt van Aalten staat deze unieke 30 persoons groepsaccommodatie met sauna en hottub. Een perfecte familieweekend accommodatie. Ook ideaal als accommodatie vriendenweekend of vriendinnenweekend in Gelderland. Sfeervol, ruim en van alle faciliteiten voorzien.

Beschikbaarheid en Prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie 30 personen Gelderland. Met bubbelbad en sauna.
Op zoek naar een gezellige familieweekend accommodatie in Gelderland? In een zeer landelijke omgeving in de buurt van Aalten staat deze unieke 30 persoons groepsaccommodatie met sauna en hottub. Uniek doordat u allen slaapt in comfortabele tweepersoons bedstedes. Terug in de tijd met de luxe van vandaag.

Groepsaccommodatie DG168 - Nederland - Gelderland - 30 personen - hottub

Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familieweekenden of vriendenweekenden met al dan niet met kinderen. Voor de kinderen is er van alles te doen. Er is zowel buiten als binnen de mogelijkheid om te spelen. Er is een sportveld met een volleybalnet en er staat een tafeltennistafel. Genoeg te doen voor jong en oud! Deze grote groepsaccommodatie in Gelderland, staat bij voorbaat garant voor een geslaagd verblijf! Ook aantrekkelijk als vriendenweekend accommodatie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , ,