Groepsaccommodatie Slagharen – Nederland – Overijssel – 61 personen

2.006,76

Dit kasteeltje met een eeuwenoude geschiedenis doet dienst als groepsaccommodatie. Het gebouw staat op een ruim terrein en heeft een ideale ligging nabij Ponypark Slagharen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Dit kasteeltje heeft al een eeuwenoude geschiedenis en doet dienst als groepsaccommodatie. Geschikt voor grote groepen tot 60 personen. De ideale ligging biedt vele mogelijkheden voor alle leeftijden: barretjes en restaurantje zitten om de hoek, evenals het Ponypark, maar ook de rustzoeker komt volledig aan zijn trekken. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van een boot. Ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met sportveld en eigen bos

Je komt binnen in de grote hal met rechts de ruime keuken en is van alle gemakken voorzien. catering is ook mogelijk. Vanuit de keuken kom je in de eetzaal met bar. Tussen de eetzaal, hal en zitkamer staan authentieke houten schuifwanden welke geopend kunnen worden om een grote (feest) zaal te realiseren. Hierdoor is deze groepsaccommodatie zeer geschikt voor een reünie of bruiloft. Deze groepsaccommodatie is ook door de gemeente erkend als trouwlocatie. De woonkamer zit op de zuidkant van het gebouw en geeft uitzicht over het sportveld en het bos. De 19 slaapkamers zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping en op een enkele kamers (familiekamers) na, hebben ze allemaal eigen sanitair. Bij de drie familiekamers zit de badkamer tussen de twee slaapkamers. Er zijn aanpassingen voor mensen met een beperking. Op de tweede verdieping bevindt zich de torenkamer. Je hebt minimaal 10 slaapkamers tot je beschikking. Voor de accommodatie is een beschut terras en een parkachtige tuin. Achter het prachtige pand is een sportveld en een eigen bos. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

Slagharen ligt in het groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel. Natuurlijk is het bekend van het Ponypark, maar je kunt er ook uren wandelen of fietsen. Er is ook genoeg te beleven, want vanuit Slagharen kun je bijvoorbeeld uitstapjes maken naar Hardenberg of Ommen. Beide plaatsen hebben een gezellig centrum. De Staatsbossen bij Ommen zijn heerlijk om te wandelen of je maakt een tocht met kano’s over de Vecht.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Niet op een vakantiepark

Periode

December, Hemelvaart, Herfstvakantie, Kerstvakantie, Laagseizoen, Meivakantie, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren, Voorjaarsvakantie, Zomervakantie