Landhuis Gross Markow – Duitsland – Mecklenburg-Vorpommern – 36 personen

1.493,00

Landhuis Gross Markow – Duitsland – Mecklenburg-Vorpommern – 36 personen voor € 1401.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Het herengoed Groß Markow wordt ook wel landgoed of slot genoemd. Het is gelegen in de mooie deelstaat ‘Mecklenburgischen Schweiz’ in een rustige en landelijke omgeving met een 15.000 m² parkachtig perceel, een natuurstuk met deels zeldzame bomen. Het landhuis vertelt een lange geschiedenis als het elegante centrum van voormalige adellijke families. Het is gebouwd in klassieke stijl en heeft een indrukwekkende entree. Het landhuis biedt ruimte voor maximaal 36 personen en is ideaal voor groepsreizen.

Aan de zijkant bevindt zich een overdekt terras met barbecueplaats, hier kunt gezellig samenkomen. Verder vindt u hier Een overdekt zwembad (18 m²), whirlpool, biljart en sigaar kamer, tafelvoetbal en -tennis. In de kelder is er een clubkamer en de grote keuken.19 slaapkamers (waaronder 2 eenpersoonskamers) zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Op elke verdieping zijn er maximaal 2 badkamers en toiletten. Bovendien is er theekamer en een prachtige bibliotheek.

Voor feesten is een grote zaal beschikbaar op de benedenverdieping. Hier kunt u vergaderingen en feesten houden. Ook als trouwlocatie is het landhuis ideaal. Een mooie neogotische kerk is beschikbaar in het dorp voor uw huwelijksceremonie. Dan kunt u uw bruiloft in het huis vieren in een zeer privé omgeving.

De golfbaan van Techow ligt op 10 minuten rijden. De professionele golfer kan een 18-holes championship course verwachten, terwijl beginners zonder handicap kunnen oefenen op de 9-holes oefenbaan. Uitstapjes naar slot Güstrow en de nabije omgeving. In 20 minuten met de auto bereikt u de Oostzee. Het monumentale pand is ideaal voor een vakantie met meerdere gezinnen of voor clubs die feesten of evenementen willen organiseren. Hier voelt zich voor even als een echte landsheer!

Kosten voor energie / olie / water moeten ter plaatse worden betaald op basis van verbruik. Een voorschot per dag is vereist bij aankomst. Voor jeugdgroepen wordt er een verhoogde borgsom en eindschoonmaak gevraagd. Voor de bedragen kunt u contact opnemen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Niet op een vakantiepark

Periode

December, Hemelvaart, Herfstvakantie, Kerstvakantie, Laagseizoen, Meivakantie, Midweek, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren, Voorjaarsvakantie, Weekend, Zomervakantie