Vakantieboerderij Giesbeek – Nederland – Gelderland – 60 personen

1.078,40

Een landelijk gelegen vakantieboerderij annex manege. Het is een gezellige accommodatie voor groepsvakanties en weekeinden. Geschikt voor families, verenigingen, scholen en groepen van 30 tot 55 (max. 60) personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Een landelijk gelegen vakantieboerderij annex manege. Het is een groepsaccommodatie voor groepsvakanties en weekeinden. Geschikt voor families, verenigingen, scholen en groepen van 30 tot 55 (max. 60) personen. 

Een groepsaccommodatie in Gelderland met speel- en dierenweide 

De ruim opgezette groepsaccommodatie heeft speelmogelijkheden binnen en buiten. Op de begane grond bevinden zich 2 twee-persoonskamers, 3 vijf-persoonskamers en 1 twaalf-persoons slaapzaal.  Op de eerste etage zijn 2 zes-persoonskamers en 1 slaapzaal van 16 personen. De accommodatie beschikt over een keuken (met frituurmogelijkheden), een recreatieruimte met eet- en zitgedeelte en een speelruimte met een tafeltennistafel en voetbaltafel. Vanuit de recreatieruimte kijk je naar de rijhal van de manege. Het buitengebeuren bestaat uit een terras voor en achter de accommodatie, een speelweide, een dierenweide en weilanden voor sport en spel. In de dieren weide zijn er konijnen, kippen, kangoeroes en een pauw. Er zijn skelters om op het terrein mee rond te rijden en er is een springkussen, een (beach) volleybalnet en een kampvuurplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid om paard te rijden. Dit gebeurt in de rijhal onder begeleiding.

Samen struinen door de uiterwaarden 

De boerderij ligt vlak aan de IJssel op zo’n 12 km van Arnhem, die vele uitgaansmogelijkheden kent. Ook Doesburg (7km) kent vele historische gebouwen, musea en de overbekende mosterdfabriek. De uitgestrekte bossen van de Veluwezoom zijn per fiets makkelijk bereikbaar evenals het gebied de Liemers. Direct naast het dorp ligt het grote watersportgebied Rhederlaag met goede stranden en veel watersprotmogelijkheden. Dus bij mooi weer veel zwem- en surfplezier. 

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , ,

Badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Niet op een vakantiepark

Periode

December, Hemelvaart, Herfstvakantie, Kerstvakantie, Laagseizoen, Meivakantie, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren, Voorjaarsvakantie, Zomervakantie