Vakantieboerderij Markelo – Nederland – Overijssel – 60 personen

1.248,20

Deze groepsaccommodatie in Markelo is een uitstekende groepsaccommodatie voor jong en oud en is geschikt voor 20 tot 60 personen. Ideaal voor scholen, familiereünies en sportkampen!

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Deze groepsaccommodatie in Markelo is een uitstekende groepsaccommodatie voor jong en oud en is geschikt voor 20 tot 60 personen. Ideaal voor scholen, familiereünies en sportkampen! 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met groot sportveld

De groepsaccommodatie bestaat uit een royale huiskamer met een gezellige zithoek en een aangrenzende keuken die ingericht is voor zelfverzorging met complete keukeninventaris. Buiten heb je alle ruimte voor je hele groep met een gedeeltelijk overdekt terras, voorzien van stoelen, tafels en picknickbanken. Achter de accommodatie beschik je over een zandbak van 312 m2 met speeltoestellen, een sportveld van 2000 m2 met mogelijkheden voor voetbal en beachvolleybal. Uniek op het terrein is een natuurbad (zuiver kwelwater) met een zandstrand en een ligweide. Hier is het volop genieten!

Maak samen een duik in het natuurbad

De groepsaccommodatie is gelegen aan de voet van de Friezenberg- Apenberg in het buitengebied van Markelo. Er zijn veel kastelen en havezaten te bezichtigen, deze kunnen bezocht worden door middel van auto- fiets- of wandelroutes. Onderweg naar het cultuurstadje Diepenheim wordt vaak de watermolen bezichtigd.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Niet op een vakantiepark

Periode

December, Hemelvaart, Herfstvakantie, Kerstvakantie, Laagseizoen, Meivakantie, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren, Voorjaarsvakantie, Zomervakantie